Majdnem megszűnt a focicsapat

A megyei sorsolás elkészülte után jelentettük be, hogy visszalépünk a megyei másodosztálytól, és egy osztállyal alacsonyabb szinten indulunk. Az első hírek még arról szóltak, hogy ott sem, de hála az égieknek összeállt az Etyek.

A döntés számos változást eredményezett a sorsolásban. 

“Bombaként robbant a hír, hogy az Etyek visszalépett a megye kettes bajnokságtól, így az Osz-Car csoportba átkerült helyére az Ikarus-Maroshegy csapata. Az Etyek visszalépésének nagy nyertese a Soponya, aki tavaly 18 büntetőpontja miatt kiesett a megye kettes Agárdi Termál csoportból, mitán a 15. helyen végzett. Eredetileg a megye hármas Simix-Üveg Ásvány csoportba kerültek volna, így mégis abban a csoportban indulhatnak, ahonnét tavaly elvileg kiestek, azaz a megye kettes Agárdi Termál csoportban. A sorsolást tekintve az Osz-Car csoportba átkerült Ikarus-Maroshegy helyét veszik át. Nagy kérdés, idén megússzák-e a büntetőpontokat a soponyaiak.

A megye hármas Aqvital Publo csoportban az Etyek a Magyaralmás helyén indul. Vereb helyett Vereb-Pátka II.néven vesz részt a bajnokságban a tavaly létszámhiánnyal küzdő két csapat egyesített változata, ez a sorsoláson nem változtat.”

Mivel a csapat háza-tájáról alig vannak hírek, ha valaki tud valamit, ne tartsa magába. A vezetőség mintha nem működne.

A bajnokság az alábbiak szerint kezdődik,  az ismét visszatért Alcsútdobozt fogadjuk itthon.

2016. augusztus 14. vasárnap 17:00
Gyúró – Csókakő
Csabdi – Vereb-Pátka II.
Söréd – Csákberény
Lovasberény – Vértesacsa
Etyek – Alcsútdoboz

A Vértesboglár szabadnapos.

Majdnem megszűnt a focicsapat bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Nemáááá Etyek foci nélkül.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.