Az Etyek S. E. Szabadidős Amatőr Asztalitenisz Szakosztály Alapító okirata.

A mai napon az itt megjelent 8 fő megalapítja az

ETYEKI AMATŐR ASZTALITENISZ CSAPATOT.

Aláírásunkkal igazoljuk belépési szándékunkat, és elfogadjuk az alapszabályt.

–        Működési cél: A szabadidő hasznos eltöltése, sportolási, és kikapcsolódási tevékenység folytatása, a sportág megszeretetése, megtanítása a fiataloknak.

–        Működési terület: Alapvetően Etyek közigazgatási határán belül, de ha ez nem valósul meg más helyen is, folytathat tevékenységet.

–        Működési normák: A tagságot jelentő játékosok elfogadják a rájuk vonatkozó érvényben lévő alapszabályt. Ennek értelmében minden tag és tagsággal nem rendelkező játékosnak biztosítjuk a sportolási lehetőséget. A felnőtt tagok tagdíjat kötelesek fizetni. Az edzések nyíltak, minden héten két edzés van Hétfőn délután 18-órától 21-óráig, Szombaton délelőtt 10-órától 13-óráig. Az edzésen mindenki köteles segíteni az asztalok felállításában és az edzés végén azokat eredeti helyükre tenni. Minden játékos megfelelő sportruházattal jelenjen meg az edzésen.

Az edzés első fél órája kötelező iskolázással telik. Minden hónap első hétfőjén körmérkőzéses házibajnokságot rendezünk ennek győztese lesz a hónap játékosa.

–        Utánpótlás: A gyerekek részére az asztalitenisz megismertetése és a játék elsajátítása érdekében heti rendszerességgel vidám játékos edzéseket tartunk.

Aki komolyan és aktívan részt vesz edzéseinken azoknak profi edzőt, biztosítunk.

–        Működési költség /tagdíj/: Aki tagságát aláírásával elismeri tagdíjat köteles fizetni, a tagdíj felnőtt játékosnak havi 500 Ft, gyerek és ifjúsági játékosoknak ingyenes.

–        Vezetőség:

~ Elnök: Felelős a szakosztály megfelelő gazdálkodásáért, a bevételek és kiadások tényszerű elszámolásáért. Elvégzi a szakosztály adminisztratív munkáit, teendőit félévenként beszámol a tagságnak a bevételek és kiadások aktuális egyenlegéről. Szervezi a csapat helyi és esetleges kistérségi versenyeit, tartja a kapcsolatot az Etyek S. E. Vezetőivel.

–        Tagfelvétel: A tagfelvétel csak két  tag ajánlásával lehetséges.

–        Tagkizárás: Azt aki megszegi a sportetikai szabályokat, vagy súlyos fegyelmi vétséget követ el azt a tagság 50%+1fő szavazatával kizárjuk a tagok közül.

Az a tag, akinek három hónap tagsági díj tartozása van kizárható a tagok közül.

–        Pártolói Tag: Aki nem tag vagy rendszeresen nem vesz részt az edzéseken az pénzbeli vagy a sportághoz kapcsolódó felajánlással támogathatja a szakosztályt.

Az Etyek S. E. Szabadidős Amatőr Asztalitenisz Szakosztály Alapító okirata. bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Szeretnék megtanulni jól pingpongozni, heti rendszerességgel részt venni edzéseken és idővel amatőr versenyeken indulni.
  Van erre lehetőség Önöknél felnőtt részére?

  • Tiszteletem!

   Tordai Balázs vagyok Biatorbágyról, 41 éves és ezúton érdeklődnék, hogy részt lehet-e venni valamikor amatőr senior játékban. Közel 2 hete részt vettem sikeresen a Tárnokon rendezett bajnokságon, majd 25 év kihagyás után és megfogadtam, hogy újra rendszeresen játszom majd. Ezért érdeklődöm Önöknél. Várom válaszukat a tordai@van-merksteijn.hu címre.
   Köszönöm, üdvözlettel Tordai Balázs

 2. Megnézem működnek e még, amennyiben igen, továbbítom jelentkezésedet.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.