Kijavítottuk a múlt heti vereséget!

Szombaton ismét hazai pályán játszott az Etyek SE és sikerült is 3 pontot szereznie Bakonycsernye ellen. A sok helyzetet kidolgozó etyekiek megérdemelten nyertek 3-2-re. Az ifjúsági csapat szoros meccsen kapott ki végül 4-2-re.

Gyorsan megszereztük a vezetést, hiszen a 2. percben az egyik bakonycsernyei játékos rosszul passzolt a középhátvédhez, így Peák László szerezte meg a labdát, amit 11 méterről szépen a kapuba passzolt. (1-0)

Mindkét csapatnak voltak lehetőségei az első félidőben, de főként az etyekieknek, azonban nem sikerültek egyik helyzetet sem kihasználni.

A második félidőben még több helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nem tudtunk egyet sem értékesíteni, ami megbosszulta magát, hiszen a 60. percben kiegyenlítettek a vendégek. (1-1) Viszont nem örülhettek sokáig, mivel két perccel később újra Etyek vezetett. Bojtok Robi egy szép indítást futott be, majd jobb oldalról kilőtte a hosszú sarkot. (2-1)

etyek-bakonycsenye-1

Nem sokkal később pedig Viczián Gergő felszabadadításnak tűnő indítása után a vendégek kapusa kiejtette a labdát a kezeiből és ezt Millner Márk használta ki. (3-1) Ezzel biztosnak tűnt már a győzelmünk, mégha az utolsó percben kaptunk is egy újabb fejesgólt. (3-2)

Következő mérkőzés: Sárszentmiklós-Etyek, április 3. (vasárnap) 16:30 (ifi: 14:30)

Kijavítottuk a múlt heti vereséget! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. nagyon jó meccs volt!!! HAJRÁ ETYEK!!!!!

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.