Történelem

1946-ban alakult Etyek és Vidéke Földmûvesszövetkezet Sportegyesülete néven, elnöke Bogdán József volt. Az egyesületnek több neve és elnöke is volt az idõk folyamán.
Megnevezése: Etyeki Kinizsi SE, Etyeki Traktor SE, Etyek KSK, Etyek TSZ SK.
Elnökei: ifj. Andrássy István, Batek Frigyes, Báthori Tibor, Blaszczók Gyula, Bogdán József, Giesz Ferenc, Kiss József, Martin József, Máthé Miklós, Vizi Károly, Orosz Gyula, ifj. Kiss Dezső, Toma Renáta, 2009-től Szabó Barnabás, 2011-től Orosz Gyula.
1965-ig az ödöni úton, a „Sziklastadionban” tartották a labdarúgó mérkőzéseket, majd 1967-ig Mányon, 1967-től pedig a jelenlegi helyén van a pálya. 1969-ben épült az öltöző, a környék akkori legmodernebb berendezéseivel. 1986-ban pályafelújítás volt. 1994-95-ben kezdődött társadalmi munkában az új öltöző építése. 2000. év végén Demján Sándor magánvagyonából 15 millió forintot ajánlott fel az „új” öltöző befejezésére, melyhez az Önkormányzat is hozzájárult 8 millió forinttal. A kivitelezési formákra az Önkormányzat pályázatot írt ki, a pályázatok elbírálására 2001. februárjában került sor. Az építéshez felhasználták a már meglévő anyagokat, valamint a helyi vállalkozók is jelentős társadalmi munkával támogatták.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.